tiistai 22. toukokuuta 2018

Kaikista pienin ja onnekkain.

Peggyn kuulumisia oli kyselty jokunen tovi sitten. Sen kunniaksi päätin raahata Aleksin ja Peggyn kanssani valokuvauskeikalle! 

Tuo kaksikko on kyllä kerta toisensa jälkeen vaan lähentynyt. On Peggy edelleen iloinen mut nähdessään ja tietysti mun lauman (erityisesti pojat), mutta on se selvästi nyt ihmisensä löytänyt. 

Peggy elää täysiä kerrostaloelämää ja suorittaa seurakoiran virkaa. Peggyn muuttaminen kerrostaloon kävi odotettua helpommin. Mihinkään ääniin se ei reagoi, eikä yksinolot tuota minkäänlaisia ongelmia. Ehkä se on salaa aina haaveilut olevansa ainut koira. Tyyppi voi huomattavasti paremmin, kuin alkuvuodesta ja se on ihan silminnähden muuttunut ihan eri koiraksi. 
Massan se on saanut takaisin, kuten myös karvansa. Jossain vaiheessa se oli jopa turhan tukevassa kunnossa, mutta nyt kilot ovat pysyneet kurissa. 
Peggy on saanut uuden elämänsä mukana paljon uusia ystäviä ja se on erittäin pidetty tapaus <3. 

Edelleenkin olen Aleksille super-kiitollinen ja Peggyn puolesta olen todella onnellinen, ihanaa, kun asiat meni näin helposti ja Peggyn elämä sai onnellisen jatkumon. <3 Kyllä tämä oli niin oikea päätös kaikkien kannalta.


2 kommenttia:

  1. Millaisia suunnitelmia teillä on kesälle? Olette ilmeisesti jo hyvin kiertäneet mätsäreitä ja näyttelyitä tälle vuodelle. Olisi kiva kuulla teidän elämästä pitkästä aikaa :)

    Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kuulla taas Peggyn kuulumisia! Ärrieri näyttää onnelliselta ♥

    VastaaPoista

kommentoi..