maanantai 19. helmikuuta 2018

Paras talvi aikoihin

Tää talvi on kyllä ollut ihan huikea, ainakin ilmojen puolesta. En muista koska olis viimeksi ollut näin monta viikkoa lunta ja pakkasta. On ollut ihanaa, kun on kuivaa ja koirat ei tuo kilotolkulla hiekkaa ja roskia sisälle, kurasta puhumattakaan. 
Koiratkin on nauttineet kyllä aivan sydämmensä kyllyydestä. Umpihangessa juokseminen ja lenkkeily on aivan mahtavaa, varsinkin kun sen jälkeen väsyttää kaikkia. Ollaan kulutettu sekä jäätä, että metsää. 

Toisaalta harmittaa, että olen liikuttanut kameraa tosi vähän mukanani, mutta ei niistä järkkärikuvistakaan aina se koko komeus käy ilmi. Varsinkin, kun kuvauskalusto saisi olla parempi. Ehkä tässä jonain päivänä voisi aktivoitua ja ikuistaa vielä lumikuvia koirista. Puhelimen kamera on ollut kyllä järkkärinkin edestä käytössä. Nykyään on niin hyvät kamerat ja kuvanmuokkausohjelmat puhelimissakin, että ei jaksa välttämättä koneella piipertää. 

Sonin kanssa laatuaikaa Langinkoskella, kuvaajana toimi Jenni!


Jäälenkit on aina yhtä huikeita. Odotan aina talvella, että meri jäätyisi ja pääsisi jäälle. Kyllä koiratkin nauttii! Ollaan aika rauhassa saatu kulkea tuolla, kun muutama kerta ollaan käyty. 


Jään kautta tiemme käy Hevossaareen. Siellä on ollut Antin isovanhempien kotitalo.
Selfie kuuraparran kanssa <3Umpihanget pellolla on myös aivan mahtava juttu. Metsässäkin ollaan saatu kahlata.


Luminen talvi on antanu mahdollisuuden myös vetoharrastukselle. Pojat onkin tänä talvena olleet ekan kerran valjakossa! Emmi on pari kertaa ajanut neljällä koiralla ja mm. Soni ja Pele ovat olleet valjakossa mukana. Pojat on kehittyneet niin hienosti, että olen niiden kanssa itsekin kerran ajanut! Kyllä mentiin lujaa :D
Furi onkin sitten keskittynyt lähinnä pulkan vetämiseen, mutta se on Miisasta ihan mahtavaa!


Pyöräparissa Soni ja samojedinkoira Turo. Johtoparina englanninsetteri Verna ja bordercollie Koisti.
Kuva: Pilvi U.


Parasta on kuitenkin nämä iloiset hymynaamat! <3
Oma tiimi, paras tiimi.


Eikä ole kyllä maisemissakaan ollut valittamista!

Ollaan me ihan treffattu kavereitakin.


Kaiken puuhastelun ja metsäseikkailujen ohessa ollaan myös muistettu levätä ja nauttia aamuista yhdessä <3


Toivottavasti muualla Suomessa on säät suosineet ja te lukijatkin olette saaneet nauttia kauniista lumisista päivistä <3

-Sara
4 kommenttia:

 1. On kyllä ihanaa kun kerrankin on kunnon talvi! Ja tosi ihania kuvia ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun mielestä myös näissä on ihana tunnelma <3

   Poista
 2. Ihanan talvisia kuvia! :) millaisia suunnitelmia teillä on tälle vuodelle? Milloin olisi luvassa seuraavat näyttelyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on ihanaa kun on kerrankin ollut TALVI! <3 Onhan sitä kaikenmoisia suunnitelmia, katsotaa, mitkä niistä toteutuu ja mihin tänä vuonna päästään :) keväämmällä on vasta näytelmiä!

   Poista

kommentoi..