torstai 28. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 tavoitteet ja niiden toteutuminen

Olisihan tää blogin päätös tälle vuodelle tylsä, jos ei yhtään käytäisi läpi kulunutta vuotta. Kuten viime vuodelle, myös tälle vuodelle asetettiin tavoitteita ja nyt on aika tsekata toteutuiko niistä yksikään... 

Vascon tavoitteet yllättäen jäivät toteutumatta, kun jätkän elämä päättyi tammikuussa <3 
Ikuisesti kaivaten.. <3


Sonin tavoitteet vuodelle 2017 oli... 
"Tokosta TK1, BH-kokeen suorittaminen, jälkikeppien ilmaisut kuosiin, esineruutu kuosiin, luustokuvissa käyminen ja SERT näyttelyistä" 

Noh... tokoiltiin toki, mutta valitettavasti 2 ykköstulosta on vielä saamatta. Taisi Soni käydä ihan kahdessa näyttelyssäkin ja toisessa SERT oli kyllä niiiiiin lähellä! Lahden ryhmiksessä vappuna oli vain 2 tervu-urosta joista Soni ainut ERIn saanut, mutta ei kuitenkaan saanut SA:ta... :D 

BH-koulari tarttui matkaan mukaan, luustokuvat todistivat meille jätkän olevan terve, kepit ilmaistaan jäljeltä ja kyllähän ne esineetkin ruudusta löytyy :) eli ei ihan metsään mennyt! 


Furin tavoitteet tälle vuodelle oli.. 
"Kiertää mätsäreitä, agilityn kisaratojen korkkaus, tokoon mielentilatreeniä ja saada paljon rakkautta ja rapsutuksia"

Furin vuosi näyttää siis olevan onnistunut! Mätsäreissä se kävi menestyksekkäästi, ollen parhaimmillaan BIS-4 <3 agilityn kisaradat se korkkasi elokuussa ja kisoja kertyi ihan mukavasti. Tokoiltiin myös vähän ja kyllä se on saanut rakkautta ja rapsutuksia <3


Peggyn tavoitteet tälle vuodelle oli.. 
"Muutama ryhmänäyttely ja SERT, agilityn möllikisojen korkkaus, temppujen oppiminen, tokon alkeet ja sohvalla pötköttely"

Ei ihan pieleen mennyt ärrierinkään vuosi! Peggy tosiaan kävi muutamassa ryhmiksessä, mutta SERTin se nappasi Vaasa KV:stä saaden myös cacibin ja ollen ROP! <3 Muistaakseni se kävi myös agimölleissä kerran ja tokotreeneissä se on ollut mukana :) temppuja se on ainakin opetellut ja sohvaa se on kuluttanut ;)


Pelellä ei ymmärrettävästi tavoitteita asetettu viime vuonna, koska penskan tulo meille tuli hieman puskista... katsotaan jos ensi vuodeksi keksisimme sillekin omat tavoitteensa ;) 


Entäpä mun omat tavoitteeni? 
"Opettelen hillitsemään kisajännitystä, en treenaa pahalla mielellä, oman osaamiseni kehittäminen ohjaajana, mielentilan vaaliminen, yritän olla vähemmin itsekriittinen"

Nooooh... kisajännitysta oli ja ei ollut, joskus meni paremmin sen puolesta ja toisinaan sitten ei. Pahalla mielellä en tainnut treenata ollenkaan? Omaa osaamistani taisin kehittää sillä, että opastin Jennin alkuun Ruskan kanssa. Mielentiloja vaalin todellakin ja sekös kannatti ja itsekriittisyyskin alkoi kai helpottamaan jossain kohtaa. 

Ei tämä vuosi nyt ihan niin huono ollutkaan, paitsi toki rakkaan Vasin kannalta... valoa on onneksi alkanut näkymään tunnelinpäässä ja suru on helpottanut, ikävä tuskin häviää koskaan. 
Tästä innostuneena, koitan väsätä meille vielä ensi vuodelle tavoitteita! Katsotaan mitä tulee ;) pysytään kuitenkin realistisuuden rajoissa :b

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..