lauantai 2. joulukuuta 2017

All you need is love and BSD

Oon tässä pitkin vuotta puhunut, miten treenimotivaatio on kärsinyt ja joinain aikoina se on ollut täysin olematon. Ongelmia on havaittu ja tiedostettu, mutta niiden korjaamisen aloittaminen on vaatinut ponnistelua. 
Onneksi asiat ei ole enää niin. 

Pitkien aivotyöskentelyjen jälkeen, oon alkanut pikkuhiljaa työstämään asioita ja saanut ne päästäni ihan käytäntöön asti. 
Videoita olis mm. eilisistä treeneistä, mutta niitä en ihan raakileina halua laittaa esiin, eli vaatisivat editointia, mitä en ole vielä ehtinyt tekemään. 

Eilen siis ajelin Lappeenrantaan Anitaa ja Kostia tapaamaan. Anita oli LAUn hallilta varannut meille tunnin aikaa treenata. Mitä luksusta olikaan päästä halliin treenaamaan! Eikä se ollut edes mikään hiekkapohjainen halli! 
Hallilla ei todellakaan ollut ruuhkaa klo 16 aikaan. Koska olin ennen Anitaa ja Kostia paikalla, niin pohdiskelin hetken kuinka päästä sisään. Onneksi hallissa oli ystävällisiä ihmisiä treenaamassa ja pääsimme Sonin kanssa sisään ja aloittamaan treenin. 

Halli oli siis jaettu kahtia. Toisella puolella oli 2 naista treenaamassa yhtä kelpietä ja mietin jo hetken, mitä meidän treenistä tulisi. Sonilla on ollut keväästä asti häiriöongelmaa ja nyt olimme vieraassa hallissa, häiriössä... Hetken näin mielessäni aivan perseelleen menneet treenit ja tapahtumat keväältä nousivat mieleen.. 
Mutta treenatessa mä en voinut kuin hymyillä! Soni oli siis AIVAN mukana, siinä mitä tehtiin, se teki tosiaan 110% hommia, eikä se edes yrittänyt lähteä haahuilemaan mitään, eikä sen pää kääntyillyt. Taivasvarjele mä olin onnellinen ja iloinen <3 
Tämä ei toki tarkoita, että ongelmat ovat täysin selätetty, mut kyl mä nyt leijun ton koiran kanssa, kun mulla on aihetta. Tein Sonin kanssa seuruuta ja jääviä ja tokon hyppyä. Ollaan hinkattu liikkeestä seisomista sen verran, että maahanmeno tuotti ongelmia. Meni vasta kolmannella yrityksellä ja vartaloapua käyttäen, muuten treenit aivan priimat ja niin Sonin näköiset <3

Pele oli myös mukana. Hmm, pikku-mies taisi olla toista kertaa elämässään hallissa treenailemassa ja jälleen uudessa hallissa :D eipä mulla kovia odotuksia ollut, lähinnä leikittiin ja tehtiin ihan helppo treeni.
Pele on ottanut harppauksia tässä kotona ja se on tehnyt perusasentoa lelulle, myöskin ihan 1-2 askeleen seuruuta se on tehnyt muutamia kertoja. Olen lähinnä palkkaillut sitä pelkästään liikkeelle lähdöstä. Nyt ei häiritse enää mun vasen käsi ja Pelen kontakti pysyy! Aika pian unohdin imutuksen, koska lelut on Pelelle se juttu.
Tuolla hallillakin patukan nähdessään, se unohti kaiken muun! Pelellä oli sama häiriö, kuin Sonilla ja siihen lisäksi Kosti oli Messin kanssa treenaamassa samalla puolella. Pelellä ei ollut aikomustakaan lähteä mun luota mihinkään, vaan se keskittyi treeniin ja leikkiin <3 ai että sekin saa hymyn leviämään mun kasvoille!!! 

Toissapäivänä meillä oli hyvin samanlaiset treenit. Treenasin pojat ennen omaa salitreeniäni. Toissapäivänä meni niin hienosti, että luulin hallitreenien menevän mönkään :D 
Meillä on tässä siis parit ihan huipputreenit alla! Oon ollut ihan tosi tyytyväinen molempiin jätkiin <3

Eilisistä treeneistä LAUn hallilla.Toissapäiväisistä treeneistä Heinlahdessa.


Poikien kanssa ollaan vietetty viimeiset 1,5vkoa ihan kolmisteen (lukuunottamatta Anttia ja muuta perhettä), sillä Furi on ollut Lappeenrannassa Anitan luona, ihan vaan huvikseen :D 
Siinäpä olikin se syy Lappeenrannan reissulle, haettiin neiti-koira takaisin kotiin <3

Pari kuvaa meidän kuluneelta viikolta... 
Tässä oltiin vielä porukalla lenkillä, ennen Furin reissua. Neidillä on siis ollut seurana samasta kennelistä oleva Koda-tervu ja Hertta-russeli! Siihen lisäksi rescue-neiti Isla, laumanvartija-Dali, cavalieri-Hero ja groenendael Messi! 


Kuulemani mukaan, Furi on ollut kuin eri koira. Se on nukkunut vierekkäin Hertan kanssa, kyllä, ihan kiinni toisissaan. Kotonahan Furi ei halua itseään metriä lähemmäs ketään :D Furi on myös kuumunut fresbeestä ihan haukkumaan ja komentamaan!? Meidän pieni Puupiko :D se on myös tavannut minipossun, käynyt treeneissä ja nauttinut pitkistä lenkeistä <3 Furi oli reissultaan kerännyt täydet pisteet ja on kuulemma tervetullut Lappeenrantaan uudestaankin :) 

Kuvia Furin reissulta... Onneksi oli Kosti, löytyi Antille korvike, niin ei ollut ihan ankea reissu ;) Kosti varmaan arvosti myös tuota läheisyyttä...
<3Semmoista meille! Ihan positiivisia kuulumisia kerrankin ;) 
Motivaatio kaivettu esiin sitä treenaamista varten ja muuten roikutaan sitten metsässä, nauttien milloin mistäkin säästä tai ainakin pyritään nauttimaan :b

Pakko laittaa tähän loppuun kuva, eilen kotiutuneesta valotaulusta, johon värkkäsin tähän talouteen sopivan tekstin <3PS. Muistakaa edellisessä tekstissä oleva arvonta! Jos et oo vielä kurkannu, nii käy ihmeessä tsekkaa!

-Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..