torstai 17. elokuuta 2017

Sehän meni ihan putkeen

Meidän laumassa korkattiin edellisenä viikonloppun uusi kisakirja! Ei tosin omasta toimestani. 
Lissu ja Furi ovat kehittyneet kevään ja kesän aikana agiityssä niin upeasti, että oli aika mennä ensimmäisiin virallisiin kisoihin!
Itsehän olin siis poikien kanssa reissussa, enkä valitettavasti päässyt katsomaan likkojen ekoja kisoja. Jännitin kyllä sen edestä!

13.8. oli siis Heinlahdessa Agi-Kotkien järjestämät viralliset kisat, eli Furi korkkasi kisauransa "kotikisoissa". 
Furille oli kaikkiaan kolme starttia. Hyppyrata ja kaksi agilityrataa. Olin haljeta ylpeydestä saadessani Lissulta tulokset.. 

Ensimmäiseltä radalta 15vp ja sillä 3 sija! Tokalta radalta tuli hylky. Viimeiseltä radalta vain 5vp ja voitto! Nollarata oli ollut todella lähellä! Furi oli vielä viimeiseltä radalta ainut tuloksen saanut koira, voi että <3 

Ei kyllä huonosti alkanut kisaura, kun kahdesti pääsi jo palkinnoille. Mun mielestä se kertoo tuosta parista aika paljon. 
Olen ihan mahdottoman ylpeä tuosta tiimistä ja Lissulle olen kiitollinen Furin kanssa harrastamisesta. On huikeaa, että neiti-eläin pääsee toteuttamaan itseään lajissa, josta se nauttii. Agilityn lisäksi Furi nauttii elämässään lähinnä nukkumisesta, joten tämä agilityssä kisaaminen tuntuu mun mielestä ihan uskomattomalta ja niin pienessä ajassa kehitystäkin tapahtui. 
Jos ihan rehellisiä ollaan niin en uskonut Lissun onnistuvan, mutta nyt voisin syödä hattuni :D 
Seuraavia kisoja jo mielenkiinnolla odottaen ;) 

Kolmannen radan palkintojen jako
Lissu ja Furi tosiaan ainut tuloksen tehnyt koirakko <3

Kuva: Tarja Piispa

Ensimmäisen radan palkintojen jako
Lissu ja Furi kolmannella sijalla <3

Kuva: Tarja Piispa

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..