torstai 17. elokuuta 2017

Kesäreissu Saloon

11.8. lähdettiin poikien kanssa kohti Saloa!
Saloon tapaamaan poikien sukulaisia ja Pelen kasvattajia. Matka onneksi sujui mutkitta, vaikka navigaattori ei halunnutkaan tehdä mun kanssa yhteistyötä :D mä olen oikeasti kamalan arka ajamaan autoa pääkaupunkiseudulla ja kehillä sompailut ilman navigaattoria tuntui turvattomalta, onneksi matkaamme ei montaa käännöstä mahtunut. 

Perillä tervuset oli oikein virittytyneitä tunnelmaan. Aamupäivän makoilujen ja 2,5h automatkan jälkeen, bileet oli valmiit alkaamaan! 
Paikanpäällä oli siis kasvattajien lisäksi Sonin isä Uno, sisarpuolet Kaaos ja Santtu. Pelen sukulaissielu Hopi ja yksi gronttu uros Kimi.
Belgienergiaa siis oli aivan kylliksi :D
Pojat reikkui ensimmäisen illan elämänsä kyllyydestä. Onneksi ne yön hämärissä myös malttoivat nukahtaa..

Pojat kohteessa ensimmäisen puolentunnin jälkeen, päät märkinä, kielet poskella :DLauantaina heräsimme suhteellisen aikaisin, nimittäin isäntäväki oli ilmoittanut laumastaan 3 tervua Turun näyttelyyn. Soni ja Pele olivat turisteina mukana. Itse sain kunnian viedä kehään iki-ihanan Unon <3
Pitemmittä puheitta seurueemme tuloksiin:
Kiosan's Qeysir "Uno" VAL ERI2 SA PU4
Duvel Chaos "Kaaos" AVO ERI3
Brukbaren's Dancing In The Dark "Hopi" NUO ERI1 SA PN1 SERT VSP!!
Edellä mainittu kolmikko oli kukin enemmin ja vähemmin karvassaan ja tuo Hopin tulos yllätti kaikki positiivisesti :D 
Näyttelyn jälkeen otettiin kaikki pienet päivätorkut lyhyiksi jääneiden yöunien paikkaamiseksi, ilta venyikin sitten taas yön puolelle ja hieman Hopin tulosta juhlistaen!

Isoimmassa kuvassa ihana Uno <3Sunnuntaina ennen kotiinlähtöä yritettiin ottaa Pelestä asiallisia kuvia ja käytiin osan lauman kanssa lenkillä. Jossain vaiheessa oli tarkoitus jotain pientä treenin tynkääkin ottaa, mutta todella painostava sää otti veronsa, ainakin musta, joten tyydyttiin vaan olemaan :D Kotimatka alkoi vasta 7 aikaan illalla, joten päivä käytettiin hyödyksi rupatellessa niitä näitä ja syöden hyvin!

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tuo viikonloppuretki oli mahtava, tuon tiivistelmään sisään mahtui siis ajanvietto aivan huippujen ihmisten ja koirien parissa! On huikeeta kuunnella koiraisia tarinoita monien vuosikymmenien takaa. Kaikki se tietous koirista, lähinnä tervuista, ja niiden sukutauluista ja kasvatustyöstä sai aivoni nyrjähtämään useampaan otteeseen. Sisäistäisivätpä omatkin aivoni joskus edes puolet siitä kaikesta :D 

Pojat onneksi näyttivät reissussa parhaimmat puolensa! Vieraassa paikassa tulee remuttua vähän eri tavalla, kuin kotona, mutta onneksi ne taisivat enemmin ihastuttaa kuin vihastuttaa ;) 
Raivostuttavuuteen asti molemmat vain rakastivat ja sähelsivät, onneksi lähinnä keskenään. 
Näyttelyssä turisteina molemmat oli oikein mallikaasti ja molemmat otti hyvin vastaan uusia ihmisiä, Soni toki hieman viileämmin.
Kyllä sai olla ylpeä.

Pele keräsi koko viikonlopun kehuja. On mukava kuulla kasvattajien olevan tyytyväisiä tuohon pikku-jätkään. Ulkonäkö ja luonne miellyttivät heitä kovasti. Saimme myös ison kasan vinkkejä mukaamme kaikkea tulevaisuutta ajatellen. On huikeaa millainen tukiverkosto mulla on kaiken harrastamisen suhteen ja jos tulee mieleen mitä tahansa niin kysyä voi!! Me ollaan tosi monessa asiassa hyvinkin samalla aaltopituudella ja sen huomaa. Ei ollut ollenkaan kiusallista viettää heidän luonaan kokonaista viikonloppua :D 
Kotiin oli kuitenkin ihana palata ja kyllä oli pojatkin väsyneitä! 


-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..