sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Missä taas mennään

Pitkästä aikaa blogin ääressä! On tässä tovi oltu kirjoittamatta, kesäkin on ehtinyt jo reilusti heinäkuun puolelle. Kevät meni hirveetä kyytiä ohi ja paljon on tapahtumista jäänyt kirjoittamatta.. tuskin enää edes muistan kaikkea! On ollut kokeita ja mölliagikisoja ja treenejä ja näyttely ja mätsärikin... 

Pitkä tauko johtuu osin siitä, että kesäkuun puolella olin todella väsynyt töiden takia, odotin vaan kovasti lomaa, joka sitten katkaisi ajatukseni kokonaan. Olimme Antin kanssa Kroatiassa 8 päivää ja koirat olivat hoidossa.

Jos nyt kuitenkin katotaan tiivistetysti mitä kaikkea tämä blogihiljaisuus on pitänyt sisällään...

Furi on ollut kiireinen agilityrintamalla. Onko sillä ollut peräti kolmet möllikisat? No ainakin likka on kehittynyt kovasti ja se on muistini mukaan kirmannut itsensä ykköseksi lähes joka radalla. Kontaktit on alkanut neidille rakentua, eikä kepit tai keinukaan ole enää ongelma. Lissu on tehnyt äärettömän hyvää työtä Furin kanssa ja olen siitä kovasti iloinen! Elokuussa Furin olisi tarkoitus korkata viralliset kisat Agi-Kotkien kisoissa :) 
Kotona Furi on päässyt mun kanssa hoitamaan lampaita. Furi siis tulee mun kanssa aitaukseen ja jää sitten käskystä kiven päälle makailemaan ja katselemaan lampaita. Sitä ei juurikaan lampaat kiinnosta tai ainakaan niin, että se änkisi itsensä niiden lähelle. Tutustuminen on tehty lampaiden ehdoilla ja kun ne tulevat lähelle, niin Furi heiluttaa häntää ja saattaa pusun antaa ;) 
Niin ja juhlittiinhan me ennen lomareissua Furin 4v synttäreitäkin! 


4v poseeraus <3


<3Sonilla tosiaan oli kiireinen ja kokeiden täyteinen kevät ja alkukesä. Tokot meillä meni suoraan sanottuna aivan reisille. Elimäeltä otettiin tulokseksi ALO3 ja Haminasta ALO2. Koularin metsästys siis jatkuu vielä. 
Viimeisenä kokeena kalenterissa oli BH-koe, joka pidettiin seuramme omalla kentällä Peippolassa. Maailman kaunein suoritus se ei ollut, varmaan isoksi osaksi mun jännityksen takia, mutta kyllä vain läpi meni ja sekös mieltä lämmitti! Onpahan se mörkö nyt sitten taas takana :D 
Jäljestäminenkin on mennyt eteenpäin sen verran, että olemme siirtyneet pellolta metsään ja Soni ilmaisee kepit hienosti! Esineruutuunkin ollaan saatu lisää tempoa ja esineet löytyvät ilman suurempia sähläyksiä, fokus on kivasti työnteossa.
Ehti Soni myös yhdessä näyttelyssä pyörähtämään meidän loman aikana, nimittäin Kotka KV:ssä! Sieltä kaljulle ja tuomarin mieleen liian tummalle kojootille tulokseksi AVO EH4 :) ei siis aivan penkin alle mennyt.Pele oli loman aikana päättänyt kasvaa isoksi pojaksi. Tyyppi on tällä hetkellä pelkkää jalkaa, häntää ja korvaa. Hampaat vaihtuu kovaa vauhtia. 
Pikku-mies on isojen koirien ohella ollut hyvin kiireinen. Milloin mätsärituristina ja milloin agimöllituristina. Onpa se ollut kaupungissa terassikoirana ja myös pikku-siskoni synttärivieraana. Edelleen se on kovin ihmis- ja koirasosiaalinen. On se pari kertaa päässyt Sonin mukana treenikentällekin tottista tekemään.
Näyttelytreenejä on pienelle pidetty myös ja ensimmäinen koitos onkin sitten Lahdessa 22.7.! Sitä ennen taidetaan ehtiä yksi mätsäri käydä, että ei mentäisi ihan kylmiltään näyttelykehään :) 


Ja kaiken tämän lisäksi, ollaan ehditty treffata myös kavereita! Emmin Sisu oli meillä kahden yön verran hoidossakin :)-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..