sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kuulumisia

Nää päivät menee kyllä ihan järjentöntä vauhtia! Välillä tuntuu, että ei ehdi edes ajatella. Viikot vilisee ihan silmissä. 

Tekemistä ja tapahtumaa on ollut viimeisten viikkojen aikana. Ollaan oltu paljon ihan vaan kotona ja treenailtu omalla pihalla. Pari viikonloppua on mennyt pihahommia tehdessä ja koiratkin on olleet aamusta iltaan ulkona, onpahan iltaisin ollut rauhallista väkeä :) 

Viime viikonloppuna oli kyllä huippukelit ja oli ilo olla ulkona! Saatiin nauttia pari päivää kesästä <3
Näissä tunnelmissa oltiin!


Tämä viikonloppu on ollut hyvin samankaltainen, mutta hieman jännittävämpi! Meille nimittäin tuli "kesätöihin" 4 lammasta! 

Uudet asukkimme ovat nimeltään Friida, Rusina, Ellen ja Vanilla! Neidit ovat poikimisen jälkeen ekaa kertaa laitumella ja vaikuttavat tyytyväisiltä. Ollaan tässä oltu jännän äärellä koko porukka. Nyt tää vasta maalaiselämää onkin :D
Lampaat eivät ole mitää paimenlampaita. Ne eivät koirasta ymmärrä juuri mitään, eli en aio alkaa harrastaa mitään kotipaimennusta. Koirat ja lampaat ovat toki moikanneet aidanraosta. Paitsi Pele, joka mun perässä juoksi tänään läpi sähköaidan... pienet sävärit se sai ja kiljuen tuli mun luo, mutta ei sitä enää hetken päästä muistettu :D minuutti tai kaksi tapahtumasta eteenpäin ja tyyppi oli ihan reipas omaitsensä.


Kävin myös kuluneella viikolla moikkaamassa rakasta kummilastani Yosea! Työmatkan varrella poikkesin ja voi sitä riemun määrää. Tuo poika on kyllä niin kultainen! Ja karvainen... :D Semmoista meille! Instagram on ollut taas realiaikaisempi päivittymään ja on ihan huippua, miten moni siellä meidän menoa seuraa! Paljon olisi blogiinkin päivitettävää ja asiaa, mutta tosiaan tuntuu, että joskus vuorokaudesta loppuu tunnit kesken ja kaiken ulkoilun jälkeen aivot ovat usein ihan offline-tilassa ja kirjoittaminen takkuaa. 

-SaraEi kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..