tiistai 25. huhtikuuta 2017

Mistä löytyisi inspiraatiota?

Taaaaas niitä, hetkiä, kun tunnen itseni huonoksi bloggaajaksi :D kyllä. Mulla ois ollut paljonkin asiaa tässä kevään mittaan, jos olisin edes suoltanut luonnokset valmiiksi, mutta ei. 
Mä olen ihminen, jolla runosuoni sykkii tuolla tienpäällä ja mun pitäisi HETI päästä puhaltamaan kaikki sanoiksi tänne blogiin, mutta kotona joko a) väsyttää tai b) olen jo unohtanut koko asian. 
Edelleenkin ajatus siitä, että kirjoittaisin tänne "kävimme taas lenkillä" ja "no tänäänkin kävimme lenkillä", varmasti välillä voisikin, mutta en näe siinä mitään hohtoa, varsinkaan jos kamera ei ole kulkenut mukana. 
Nyt on kyllä ollut taas sääolosuhteilla vaikutusta asiaan, koska ei tuolla kylmässä ja sateessa ketään huvita olla. Se on vähän huono ollut tuon pennunkin suhteen. 2 vuotta sitten Sonin ollessa pentu, oli todella hyvä ilmat ja vietimme paljon aikaa ulkona. Tämän vuoksi Pelestä on harmittavan vähän kuviakin tullut otettua. 

Mun on pitänyt kirjoitella mm. treeneistä, ruokinnasta ja tavara hankinnoista.. ehkäpä puen kaiken sanoiksi tässä lähitulevaisuudessa... Pysykää kuitenkin mukana, toivotaan, että tää masistelu taas siirtyisi tuonnemmaksi ja saataisiin edes mieltä ylentävämpiä kelejä! 

Meille SAA myös laittaa ehdotuksia siitä, että mitä TE haluaisitte täällä blogissa lukea! Kertokaa meille ideoita ja ehdotuksia tän tekstin kommenttiboksiin :)

Loppuun lohdutukseksi muutama hyvä otos belggareista <3 


Ja muutamasta "väärän" rotuisesta <3-Sara

1 kommentti:

  1. Mie aina treeneistä tullessa puhun itselleni ääneen mitä pitää muistaa kirjoittaa blogiin. Ja sit se välähti. Mun pitää alkaa äänittää ajaessa nää sepustukset, ja sitten paremmalla aikaa kirjata blogiin :D Aion testata heti kun päästään taas treenien makuun. Nyt kun ollaan vaan pikkutreenailtu kotona, oon kirjottanu pääkohdat aina ylös.

    VastaaPoista

kommentoi..