torstai 9. maaliskuuta 2017

Ennen ja jälkeen

Aloitetaan tän päivän treeneistä. Käytiin Lissun kanssa tekemässä tokoa aamupäivällä. Molemmat belggarit oli mukana, vaikka Soni onkin sairaslomalainen. Soni meni siis kuluttamaan vasemmasta takajalastaa yhden anturan rikki ja on siksi ollut alkuviikon levossa. 
Tänään Soni oli kuitenkin tekemässä kapulanpitoa. Hyvä, että oli. Teki nimittäin hienosti. Soni on siitä erikoinen, että se on eka mun koirista, joka ei ole saanut noutokapulaa kohtaan kehitettyä mitään kammoa. Tän päiväisen perusteella Soni rakastaa noutokapulaa yli kaiken ja se ois vaan heti-nyt-justiisa pitäny saada suuhun! Hienosti se on oivaltanut, että kun mä peruutan, niin se kävelee perässä kapula tiivisti mun sylissä ja kun pysähdyn, niin Soni osaa käydä istumaan mun eteen. Kohta meillä on koko liike kasassa, JEE!! 

Furi teki seuruuta ja muutaman eteentulon. Tänään neiti-koiralla oli varsin hyvä päivä ja se teki töitä mielellään ja hyvässä mielentilassa.

Myös Peggy oli paikanpäällä ja tuli hieman tekemään perusasentoa. Väitän, että perusasennon tekemisestä sillä on jo joku idea olemassa, vaikka ohjauksella vielä mennään! Seuraatakin Peggy teki imuttamalla. Hyvin lähtee jo imuun mukaan ja häntä heiluen kävelee mun vieressä, tästä sillä ei kyllä ole sitten sen enempää käryä, että mitä se oikein tekee... kuhan tekee ja hyvin tekeekin :D ehkä vielä joskus... 

Peggystä otettiin pari uutta kuvaakin. Semmoisia edustuskuvia, rakennekuva ja pääkuva. Kyllähän mä olen tiennyt, että siinä on tapahtunut iso muutos, mutta voi herranjesta, kun vertasin uusia ja vanhoja kuvia keskenään. 

Jo pelkästään tässä pää kuvassa on iso muutos havaittavissa.


Puhumattakaan tästä rakennekuvasta. 
Karvanlaatu on parantunut huomattavasti ja lihasmassaa on kertynyt. Nyt Peggy on vaihteeksi taas meillä. Ei tosin kauaa, kun lauantaina kutsuu KKS:n agimöllit ja itsehän olen töissä viikonlopun..  Huomenna siis vielä vapaapäivä ja luvassa olisi ainakin treenit kavereiden kanssa! 

-Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..