lauantai 3. joulukuuta 2016

3. Rakas Joulupukki

Joulukalenterin kolmas luukku on kirje Joulupukille. Jokaisella koirallakin on huonoja päiviä, mutta kyllä nuo Hurjapäät on olleet sen verran kilttejä ja ihania, että ansaitsevat kyllä jotain pukinkonttiin. 

Vascon lahjalista.. Vasco on mun koirista ehkä ainut joka toivoisi oikeasti vain ruokaa ja herkkuja joululahjaksi. Vasco voisi eläkkeellään vaan olla ja herkutella, jos siltä kysyttäisiin. Oma pallo olisi tietysti myös kova sana, koska herkkujen lisäksi Vasi-miäs on onnellisimmillaan pihalla tai lenkillä, jos vaan saa olla mun kanssa kahdestaan ja saisi kantaa palloa kaikessa rauhassa. Eli, Vascolle herkkuja ja uusi pallo! Furi on niin vähään tyytyväinen, että se taitaa toivoa lahjaksi vain sylintäydeltä rakkautta. Pikku-belgi ei kaipaa kuin sylin ja paljon rapsutuksia ja jos äitiltä kysytään, niin jotain pinkkiä ehdottomasti! Sitten on koira, jolla on jo kaikkea muuta, paitsi järkeä päässä. Soni toivoo ehdottomasti viisastuvansa. Voisiko Joulupukki tuoda, vaikka muistitikun, jonka voisi koiran päähän asentaa :D samalla voisin tilata sille massaa ja karvaa.
Soni tarvitsisi kyllä jälkipaalun ja tokoon ruudun treenaus kartiot ja liinan. Äiti toivoo uutta autoa, autohäkkejä ja uutta treeniliiviä. 


-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..