keskiviikko 14. joulukuuta 2016

13. Fuubi-koiranen

Tämä on Furin luukku <3

Furihan on koiristani se, joka on opettanut eniten. Tämä on näkynyt myös tänä vuonna. 


Furin kanssa on unohdettu tavoitteet todella monta kertaa, mutta yhtä monta kertaa olen silti päättänyt yrittää uudestaan. Tänä vuonna tuntuu, että BH-koe oli se viimeinen niitti. Jos en enää odottaisi mitään, niin en myöskään voisi pettyä.
Furi teki kuitenkin uranousun agilityssä ja se on ylittänyt itsensä monta kertaa. Kiitos, Lissun joku harrastus neidin elämässä pysyy ja ensi kesälle onkin starttitavoitteet asetettu.


Tämä laumani hauskuuttaja ja sarjakuvahahmo täytti tänä vuonna 3. Yhtä pöllö se on kuin aiemminkin. Ehkä hieman aikuisempi, mutta pöllö. 

On Furi tänä vuonna menestynytkin. Mätsärit on likalle oikein oiva harrastus. Ainut mitä Furi osaa on seisoa paikallaan, nakkien syöminen siinä samalla on vain plussaa. Neiti-koira on mätsäreissä ihan elementissään ja siitä se nauttii. 
Ei ole montaa tuloksetonta mätsäriä ja Furi onkin monesti ruokkinut itsensä lisäksi myös pojat tänä vuonna palkintoruuilla ja Soni on saanut monta lelua :D 

Furin leikkauksesta tuli kuluneeksi vuosi tässä joulukuun aikana. En todellakaan kadu sterkkaamista. Furista on tullut iloisempi ja se on jopa viimisen vuoden verran syönyt joka ikisenä päivänä!! Se uskaltaa myös sikailla ja leikkiä. Upea muutos on tytössä tapahtunut <3


Vaikka Furista ei koskaan tullut sitä mitä ajattelin. On sillä kyllä paikkansa laumassani. Jos haluaa esim. hyvänmielen lenkille, kannattaa ottaa mukaan vain Furi. Pieni keiju-tyttö näyttää jo vain niin iloiselta, että itsekin saa hymyn huulille. 

Se on täydellinen juuri sellaisena kuin se on. Oma hömppäseni <3

-Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..