torstai 24. marraskuuta 2016

Saako haaveilla?

Olen ihminen, joka rakastaa haaveilua ja tulevan suunnittelua! Etenkin koiraisissa asioissa. Mulla ei todellakaan ole pentukuumetta, enkä ole tätä laumaa kasvattamassa, mutta silti on ihan pakko hieman haaveilla. 

Ajatteletteko koskaan, mitä on 5 vuoden päästä? Entä 10 vuoden päästä? 

Mietin tossa yksi päivä elämää 10 vuoden päästä. Furi on vanha ja raihnainen ja Sonikin on silloin jo eläkkeellään. Silloin voisi olla kotona kasvamassa uusi harrastuskoira. Toivon enemmän kuin mitään, että se olisi tietenkin tervu. Tervu uros, tarkemmin. Ja ainakin toistaiseksi olen sitä mieltä, että tämäkin koira olisi jälkikoira. Onhan sille jo nimikin valmiina! Siitä tulisi ehdottomasti Raitsu. Raitsu paikkaisi Sonin jättämää aukkoa harrastuspuolella. Mulla ei vielä ole käsitystä kennelistä tai muustakaan, koko ajatus on oikeastaan aivan absurdi, mutta haaveilu on ihanaa! Se mikä ero Raitsussa olisi Soniin, niin se voisi olla hieman näyttävämpi, näyttelyitä ajatellen, mutta tumma ehdottomasti sekin ;) 

Raitsu näyttäisi tältä. 


Raitsun kaveriksi tulee sitten shelttipoika. Sheltti rotuna jakaa kovasti mielipiteitä. Onhan niissä niitä yksilöitä, joilla taivas voi tipahtaa niskaan koska hyvänsä, mutta on myös niitä reippampia yksilöitä. Siis shelttipoika. Soopeli shelttipoika, nimeltään Kirppu. Vaalea soopeli, ei liian turkikas. Kirppu toimittaisi kotikoiran ja temppukoiran virkaa. Korkeintaan tokokoiraksi, ellen sitten saa kipinää agilityyn. Siinä olisi mun tulevaisuuden tiimini. 

Kaivelin kovasti kuvia shelteistä, mutta tässä on kokonaisuuten lähimpänä sitä, mitä ajan takaa. Ei tosiaan mitään karvapehkoa ja väriksi kauniin vaalea soopeli. 


Missä sitten asuisin laumani kanssa? Toivoisin, että me asuttaisi vielä täällä. Ellei sitten jostain löydy kivempaa pihaa ja uudempaa taloa, mutta olen tosi tyytyväinen olooni Pyhtäällä, vaikka täällä ei metsän lisäksi paljon muuta olekkaan :D 

Auto mulla voisi todellakin olla uudempi. Mielellään joku pakun tapainen, minne saisin kunnon häkit ja kaiken tavaran mukaan.  

Ah, voi unelma! Terveisiä vaan Lissulle autokateudesta ;) 


Kaikki tämä vaatisi sen vakituisen työpaikan, mikä on myös toivelistalla. Jännä nähdä toteutuuko näistä mikää sitten 10 vuoden päästä ;) 

-Sara4 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva postaus! Nyt kyllä itsekin tahdon tämän toteuttaa! Paljon olen miettinyt, että mikä olisi tilanne kymmenen vuoden päästä, mutta ei ole edes pienessä mielessä käynyt, että voisin siitä postauksen väsätä.
  Sun suunnitelmat kuulostavat kyllä todella mukavilta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuhan kirjoitin mielessä pyörineet ajatukset ;D mutta ihan hauskan kuuloista kyllä ;)

   Poista
 2. Täällä toinen haaveilija! Oon suurinpirtein suunnitellut seuraavien vuosien koirat jo valmiiks :D Seuraavana rotuna ehdotoomasti belgi ja myöhemmin sen kaveriksi toinen belgi tai joko sheltti tai bordercollie. Rakastan kaikkea koiriin liittyvää suunnittelua :D Aattelin messaristakin ostaa pannan jo, jos löydän jonkun kivan. Minkä kokonen panta sun belgeille menee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onko mulla sielunkumppani! <3 Siis kaiken koiramaisen suunnittelu on ihan parasta haaveilua mitä on :D sun suunnitelma kuulostaa kyllä hyvältä, yksi belgi ei kyllä riitä ;)

   Messarista löytyy aina kaikkea kivaa :D Furille menee 40-45cm pannat ja pojilla on 50-55cm, mutta tuo 55cm on ehdoton maksimi. Parhaan saa sovittamalla :)

   Poista

kommentoi..