tiistai 15. marraskuuta 2016

Petbros

Viime lauantaina me käytiin testaamassa koirien hyvinvointikeskus Petbros. Petbros on aivan uusi yritys, joka sijaitsee Nurmijärvellä. Petbrosin on perustanut Sonin veljen omistajat ja me saimme kutsun siellä pidettävään pentuetapaamiseen ja samalla pääsimme siis testaamaan koirauimalan puolta. 

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun vein koirani tälläiseen koirauimalaan ja olen melko varma, että meidät nähdään Petbrosilla tulevaisuudessakin. Tilat olivat paitsi uudet, myös miellyttävät. Koko systeemi oli järjestetty järkevästi ja toimivasti. 
Työntekijät ovat selvästi ammattitaitoisia ja koko ajan oli tunne, että olimme hyvissä käsissä. 

Mukaan ei tarvinnut ottaa melkein muuta kuin koira.. itselleni otin pyyhkeen, vaihtovaatteet ja sisäkengät. 
Uimalatila oli lämmin ja itse viihdyin altaanreunalla ihan paljain jaloin. 
Koirille oli pyyhkeet, uimaliivit, lelut, hihnat paikanpäällä, joten todellakaan mitään tavara-armeijaa ei tarvinnut raahata mukaan. Koirille oli uinnin jälkeen myös pesumahdollisuus ja kuivaus ihan sellaisella koiraföönillä. 


Soni tosin ei arvostanut föönillä kuivaamista ;)
Soni kokeili uimista pienemmässä altaassa. Soni on siis uinut luonnon vesissä, mutta tekniikka on melkoista haparointia. Sen takia olimmekin pienemmässä altaassa, että haettiin ihan vaan sitä oikeaa tekniikkaa. Sonilla oli uimaliivit päällä ja uittaja oli mukana. Liivit auttavat koiraa pysymään tasapainoisessa asennossa ja sitä kautta oppimaan oikean uintitekniikan. Myös uittajan on helpompi ohjata ja kannatella koiraa, kun liivit ovat päällä. Pikkuhiljaa uinti alkoi sujumaan ja Soni rohkaistui itse menemään altaaseen palloja hakemaan. Treenattavaa vielä olisi, mutta meille jäi tästä positiivinen kokemus! 


Kuva: Satu Himanen

Uinnin lisäksi Soni kävi testaamassa myös vesijuoksuallasta. Vesijuoksuallas on hyvää treeniä/kuntoutusta mahdollisille koirapotilaille ja urheilukoirille. 
Kuvassa Sonin veli Aksu. Näiden lisäksi palveluihin kuuluu myös trimmausta ja koirahierontaa. Lisää palveluista ja hinnoista löydät Petbrosin kattavilta nettisivuilta, mihin voit klikata itsesi tästä

Näin varsinkin talvella Petbrosin tilat sopivat tosiaan, vaikka pentuetapaamisten järjestämiseen. Koko tilan saa vuokrattua ja uinti sujuu hyvin isomallakin porukalla. 


Kuva: Satu Himanen

Tosiaan meiltä Petbros ansaitsee erinomaiset arvosanat ja täydet viisi tähteä! Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa, jos vähääkään kiinnostusta löytyy. 

Loppuun vielä kuvia meidän porukasta uimassa. 


Roki

Kata

Unski

Peppi

Santtu

Hopi

Opri

Aksu
Kaikki kuvat ottanut Antti, ellei toisin mainita.

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..