torstai 24. marraskuuta 2016

Päivä Valkealassa

Sunnuntaina 20.11. vietimme Lissun kanssa päivän Valkealassa, match-shown merkeissä. Päivä venyi ihan tuhottoman pitkäksi, mutta hauskaa oli! Tuli tavattua paljon tuttuja ja saatiin me uusiakin tuttavuuksia :) 

Paikanpäällä olimme ajoissa. Olimme paikalla jo hieman klo 11 jälkeen. Kehien PITI alkaa klo 12, mutta ilmoittautujien määrän takia kehien aloitus venyi lähemmäs klo 13. Yleensä varaankin koko päivän mätsäriä varten, mutta c'moon :D noh, onneksi seura tosiaan oli loistavaa!

Pakkasimme mukaamme Sonin, Furin, Kiton ja Peggyn. Soni lähti mukaan häiriötokoilemaan ja tytöt sitten misseilivät. 

Soni suoriutui omista treeneistään hyvin. Otin seuruuta, liikkeestä maahanmenon, kaukoja ja eteentuloa. Olin erittäin tyytyväinen! Mua vähän ittenikin ihmetyttää, että mikä treeni-into muhun on oikeen iskenyt, kun tekisi mieli vaan treenata Sonin kanssa koko ajan. Muutenkin mulla tuli eilen hyvä olo pikku-koirasta. Se oli tosi easy ja helppo. Rakasti kaikki tutut ihmiset tietenkin, mutta yhdessä vaiheessa Soni vain makaili mun sylissä ja katseli muita koiria. Liekö se on oikeesti kasvattamassa järkeä päähänsä? 

Furi ja Kito olivat parikehässä yhdessä. Molemmat suoriutuivat hyvin ja Kito pokkasi itselleen punaisen nauhan ja Furi siis sai sinisen nauhan. Isoja koiria oli yli 30 eli saatiin hyvä tovi odotella seuraavaa koitosta. 
Tässä välissä Peggy kävi pienten koirien kehässä hakemassa itselleen sinisen nauhan. Peggyn takia oikeastaan lähdimme koko mätsäriin. Tämä oli Peggylle ensimmäinen mätsäri meidän kanssa. Tyyppi yllätti meidät positiivisesti reippaudellaan ja sosiaalisuudellaan. Kehässäkin se suoriutui hienosti. 

Ennen pienten koirien nauhakehiä ehdittiin juosta läpi isojen koirien nauhakehät. Furi ja Kito olivat molemmat 8 parhaan joukossa, mutta ei sijoitusta meille tällä kertaa. 

Peggy sitten skarppasi nauhakehään ja esiintyi todella mallikkaasti! Tuomari kätteli porukkaa pois kehästä ja meidän ilmeet oli varmaan näkemisen arvoiset, kun pieni saksalainen olikin 4 parhaan joukossa! Peggy pokkasi itselleen sijan sinisten neljäntenä. 

Lopuksi vielä jäätiin katsomaan BIS-kehä, koska siellä oli useampi tuttu vielä kisaamassa.

Nyt vielä muutama kuva eiliseltä. 


Kaikista kuvista suuret kiitokset Iiris Härkäselle <3
-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..