sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Riihimäki KV

Ajattelin Heinolan jälkeen, että onneks mun osalta on näyttelyt hetkeksi käyty. Näyttelyihin on aina kiva lähteä, mutta välillä se on myös hieman puuduttavaa touhua, ehkä ei pitäisi käydä liikaa? 
No toisin kävi kuin ajattelin. Lähdin nimittäin Tarjan kanssa käymään Riihimäellä. Oli kyllä mukava päivä, hyvässä seurassa! Kannatti siis lähteä. 

Mukana Tarjalla oli omista koiristaan groenendael uros Unski, tervu narttu Wiia ja lainakoira, Tarjan oma kasvatti, tervu uros Koda. 

Paikanpäälle pääsimme ajoissa. 
Sain itse kunnian viedä Kodan kehään. Koda on äärimmäisen mukava ja ihana koira. Hyväpäinen ja miellyttävä (niin kuin kyllä kaksi muutakin, jotka mukana olivat<3). Sen kai huomasi tuomarikin lopulta, kun kolmannella kerralla uskalsi tulla koiraa kopeloimaan :D 
Avauskehän jälkeen emme Tarjan kanssa kumpikaan odottaneet mitään suurempaa menestystä. Koiria oli tervu urosten avoimessa luokassa 4 ja kilpailuluokassa tuomari viittoi meidät ensimmäiseksi ja siihen me sitten myös jäätiin. Koda siis pokkasi avoimen luokan voiton ja SA:n! Heti sen jälkeen olikin jo paras uros kehä, jossa oli vain kaksi koiraa. Tuomari ei enään juoksuttanut meitä, vaan tuli kättelemään minua ja toivotti onnea parhaan uroksen palkinnosta. Huikeeta! 

Kodan tulos oli sitten lopulta AVO ERI1 SA PU1 CACIB VSP

Pääsin vielä pyörähtämään tervu narttujen, avoimen luokan kilpailuryhmässä Wiian kanssa. 

Wiia tuloksella AVO ERI3 


Ja lopuksi vielä gronttu urosten, avoimessa luokassa kävin Unskin kanssa. 
Unskille tulokseksi AVO ERI. 


Kaikki kolme aivan ihania persoonia ja kiitollinen olen siitä, että kerta toisensa jälkeen koiria luotetaan käsiini näyttelyissä! :) 

Kaikinpuolin meillä oli Tarjan kanssa mukava päivä, Mustantuiskun tiimissä on aina ilo olla, toivottavasti näitä reissuja tulee vielä paaaaaljon lisää <3 

Ps. Koirien kuvista isot kiitokset Emmalle!

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..