keskiviikko 3. elokuuta 2016

Koirat kehhuu, kennel rehhuu!

Pyhtäällä asumisessa on peltojen ja metsien lisäksi ainakin yksi ihan super-hyvä asia. Se on nimittäin Kennel Rehu! 

Koirille on hyvä syöttää perus nappuloiden lisäksi myös lihaa ja jotkut suosivat ihan pelkkää raakaruokintaa. Meillä raakaa saavat lähinnä Soni ja Furi. Ne pyrkivätkin syömään 50/50 systeemillä. Vascolla jostain ihmeen syystä menee vatsa nurin lihoista ja sitten alkaa hervoton piereskely. Kyllä sekin joskus saa suullisen lihaa nappuloidensa joukkoon. 

Kennel rehu valmistaa lihatuotteensa suomalaisista, puhtaista raaka-aineista. Tuotteet ovat lisäaineettomia. Yrityksen toimitilat ja tuotanto tapahtuvat Pyhtään Siltakylässä. Pyhtäällä sijaitsee myös yrityksen oma myymälä. Kennel Rehu on EVIRAN:n valvoma tuotantolaitos joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirasi parhaaksi.
Kennel rehun tuotteita saa paitsi myymälästä, niitä voi myös tilata omalle paikkakunnalle tai ainakin lähelle, koska yrityksellä on kiertävä kuorma-auto. Aikataulut ja pysäkit löydät täältä! Tilauksen voit tehdä nettikaupan kautta tai soittamalla. Kennel rehussa on aina mukava käydä. Asiointi tapahtuu vaivattomasti ja henkilökunta myymälällä koostuu mukavista ja asiantuntevista ihmisistä. 

Kennel rehusta saa toki muutakin, kuin pelkästään raakatuotteita. Ja valikoimaan kannattaakin tutustua tarkemmin! Kennel rehun sivuille pääset tästä. Laajan valikoiman lisäksi, tuotteet ovat myös suhteellisen edullisia. Meiltä kyllä kennel rehu saa täydet pisteet ja kehut myös. Jopa Sonikin syö ruokansa, kun kupista löytyy kyseisen yrityksen tuotteita ;) 

Kävin tänään taas itse shoppailemassa kyseisessä myymälässä ja mukaan tarttui:

- 10kg naudanjauhelihaa
- 5kg raakaa broileria
- 5kg raakaa lohta
- 4,5kg lihaista rasvaa

+ 15kg säkki Jahti&Vahti Energia nappulaaTeen yleensä listan ennen kuin menen kyseiseen paikkaan, mutta tänään(kin) lista jäi kotiin ja broilerin tilalla piti oikeastaan olla possua :D hups. 2 kommenttia:

  1. Haen kans lihat kennel rehulta enkä paljo tyytyväisempi voisi olla. :D

    VastaaPoista
  2. Kunhan olisi isompi pakastintila, niin voisi hankkia lihoja. Tällähetkellä edes viisi kiloa ei tahdo mahtua mitenkään pakkaseen. Tulevaisuudessa sitten.

    VastaaPoista

kommentoi..