torstai 21. huhtikuuta 2016

Koiria Korialla!

Mätsärikausi on alkanut oikein rytinällä! Facesta bongailen koko ajan vain lisää lähiseuduilla olevia mätsäreitä. Koiratapahtumat ovat kyllä oikein tervetulleita, että ei muuta kuin kalenteriin ylös vain ja koirailemaan ;) mätsäreissä on ihanaa nähdä tuttuja ja mikäs sen parempaa kuin ajan antaminen omille koirille!

Eilen bongasin facesta ilmoituksen tästä Korialla pidettävästä (Flättikasvattajat ry:n) mätsäristä ja Antin kanssa olimme tekemistä vaille, sattuipa sopivasti ;) en tiedä tykkäskö tuo toinen puolisko niinkään tästä mun huikeesta ideasta, mutta kiltisti lähti mukaan <3

Mukana olivat Soni ja Furi. Meinasin ensin ilmottaa kummatkin kehään, mutta paikanpäällä päätin ilmoittaa vain Furin. Soni ei ollut sillä parhaimmalla tuulella, mutta sai hyviä kokemuksia kehänlaidalla ja parempi niin. Kohta en kyllä enää armahda sitä, seuraavissa skaboissa se saa luvan mennä kehään asti. 

Entisen työkaverini ihana nöffineito, Bonnie 6kk <3 


Furi näki pitkästä aikaa poikaystävänsä Sisun! 


Furi oli tänäänkin tasaisen varma esiintyjä. Ei oikeastaan mitään moitittvaa neidistä löytynyt, emme kuitenkaan tänään olleet tuomarin mieleen, mutta punainen nauha :) 

Furi on kyllä nykyään niin nätti massoineen ja karvoineen! Tosin nyt justiisa kattelin, että neiti meinaa alkaa pudottamaan turkkiaan :DVaikka mä en hirveesti ole vinttareista koskaan perustanut, niin voin kyllä itsekin todeta, että tuo Pilvin handlaama Adina (greyhound) on aivan älyttömän kaunis :) koira on kuin veistos!


Emmi ja Sisu pokkasivat itselleen punaisten voiton! Sisu on ehdottomasti yks lemppari musta :)


Oikein mukava ilta oli meillä, mutta, vaikka aurinko paistoi niin lämmin ei suinkaan ollut! Mulla on edelleen sormet kohmeessa kotona :D 

Loppuun vielä ihanan tunnelmallinen kuva, Furin kanssa katseltiin, miten punaisten kehässä sitten lopulta kävi ;)


Kuvista kiitokset rakkaalle Antille <3

-Sara ja Hurjapäät
2 kommenttia:

  1. Plääh, oispa täälläkin mätsäreitä noin! Ikuisuus viime kerrasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että täällä on nyt jotenkin extra-paljon mätsäreitä :D tai siis sopivien ajomatkojen päässä ;)

      Poista

kommentoi..