torstai 31. maaliskuuta 2016

Koirainen maanantai!

Maanantaina oli varsin koiraisa päivä. Ehdin viettää aikaa oman lauman kanssa, mutta kamera oli täynnä kaikkia muita, kuin omia elukoita. Mutta nyt siis kuvien muodossa lisää..

Tavattiin mm. mäyräkoira Vili. Vili on Antin tädin koira. Vili ja Furi ovat saman ikäisiä. Itse olen tainnut nähdä Vilin viimeksi yli vuosi sitten ja sitä ennen ihan pienenä natiaisena. Vili on todella hellyyttävä pikku-nakki ja se olikin vauhdikkaan Furin kanssa hieman ihmeissään. Toivottavasti jatkossa näkisimme useammin!
Sitten klo 14 jälkeen eksyttiin Janniinan ja Jonnan kanssa Virojoelle. Pennunhakureissulle. Onneksi pentu ei tullut meille asti, mulle ne oli hieman väärän rotuisiakin, mutta hurmaavia tottakai ;)

Käytiin siis Tarjan luona hakemassa Janniinalle pieni russelityttö. Neljästä pennusta oli jäljellä enää kolme, mutta vauhtia oli kyllän ainakin neljän edestä! Nämä Mustantuiskun D-pennut täyttivät siis maanantaina sen 7 viikkoa ja olivat valmiita matkustamaan uusiin koteihin. Oma suosikkini oli pentueen ruskea poika, jonka ristin Pötköksi.Tämä pieni Hurjapää me kannettiin autoon ja siitä tuli osa meidän treenitiimiä! Tervetuloa porukkaan pikku-Iva <3


Iva ja Pötkö <3


Kattokaa nyt sitä! "Olenko ehkä hieman suloinen" :3Tottakai ehdittiin nunnuttamaan myös Tarjalla asuvaa belgikansaa Wiiaa, Unskia ja Kataa! Tarjan lauman nuorin eli Kata täytti 6kk ja siitä sain napsia tietysti uuden rakennekuvan ja voi että, kun pieni groenendael on kaunis <3

Mustantuiskun Caramelli "Kata" 6kk 


Illalla sitten nautittiin ajasta ihan oman tiimin voimin. Käytiin päivittämässä ryhmäkuvakin. Ja on se todettava. Mulla ei ole enää pientä pentua :(


-Sara ja Hurjapäät


2 kommenttia:

  1. Voi, penikka on varmaan päätynyt tuon tummanpuhuvan nuorukaisen kitaan. :D Tosi kiva ryhmäkuva, varsinkin, kun toi maaginen valo tulee tuolta takaa. Nice!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, enpäs muuten yhtään miettinyt asiaa tästä näkökulmasta ku kirjotin! Tosiaan.... :D mut eihän pieni Kata tyttönen semmosta tekisi ;)

      Poista

kommentoi..