lauantai 26. maaliskuuta 2016

Henkinen konkurssi

Onpa tullut taas kirjoitustauko. Syy on ihan suoraan omassa henk.kohtaisessa elämässä. Mutta kaikki olemme terveitä ja hengissä. Ei ruveta tästä tekemään mitään valitusvirttä, mutta sen verran, että älkää pelätkö, jos näitä taukoja lähitulevaisuudessa tulee kun tässä vielä kasaillaan omaa päätä läjään.

Tervuset on onneksi olleet ihania, jopa Soni on ollut ihan semi kiltti ja tyytynyt vähempään touhuamiseen. Sillekin oiva kasvun paikka. Muutamat pienet treenit ollaan sentään saatu tehtyä, mutta esim. keskiviikkona meillä jäi Sonin junnukurssi välistä. 

Onneksi maaliskuu jää kohta taakse ja uusi kuukausi tuo mukanaan ainakin läjän mätsäreitä :) koiratapahtumat tulevat tarpeeseen. 

Muutama puhelinkuva kuluneelta viikolta.
Pentunen on saanu hymyn huulille!


Pojat on päässeet tekemään edes vähän aivojumppaa. Sulia kenttiä ja kunnon treenikauden alkua odotellessa.Furi toivottaa lukijoillemme hyvää pääsiäistä <3


Onhan muilla ollut mukavat pääsiäispyhät? Me palautellaan heti huomisen jälkeen elämää taas raiteilleen. Tää akka on ollu pyhät töissä ja ensi viikolle on suunnitelmissa koiraisia juttuja :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..