torstai 25. helmikuuta 2016

Vuosi sitten..

Vuosi sitten olin töissä ja vielä iltavuorossa. Pepin laskettuaika oli käsillä ja kuumeisesti odotin, että pennut olisivat jo maailmassa, että saisin tietää jakauman. Työnteosta ei meinannut juuri sinä iltana tulla mitään. Kun työt alkoi olla tehty niin laitoin Tarjalle viestiä, että miltä pentulaatikolla näyttää ja olisiko merkkejä synnyttämisestä? Tarja vastasi melko nopeasti ja mä olin revetä onnesta "Synnytys oli helppo ja sujui onnistuneesti, tuli 4 poikaa ja 3 tyttöä!" 
Soni ja sisarukset näkivät päivänvalon vuosi sitten <3

Siitä alkoikin kuumeinen odotus, että ekan kerran näkisin pennut ja pieni Soni olisi viimein meille konkreettisesti olemassa, tietämättä vielä kuitenkaan, että kuka niistä se olisi. 


Soni ja veljet 3vko <3


Happy, Soni, Aksu ja Roki <3
4 viikon ikäisinä pennut liikkuivat huomattavasti enemmän ja ottivat kontaktia ihmiseen. Jo silloin taisi olla yksi ylitse muiden ja vaaleanvihreällä pannalla varustettu pentu vei voiton <3


Ekaa kertaa omalla pihalla, juuri kotiin tulleena


Ekaa päivää kotona ja ensimmäiset yhteiskuvat Vascon ja Furin kanssa <3


Ekaa kertaa treenikentällä ja ensimmäinen kuva koko tiimin kanssa <3Soni ekaa kertaa hiekkamontulla...Soni 10 viikkoa ja ennen tätä oli ollut jo ekan kerran rauhoituksessa. Sonilla jäi vasen etutassu auton paksin väliin ja käveli sitten kolmella tassulla. Selvisi, että kynsi oli vaurioitunut ja muutaman päivän päästä kynsi lähti kokonaan irti. Soni on myös ensimmäisen elinvuotensa aikana kokenut pahan ripulin, kennelyskän ja nielutulehduksen. Soni on myös juossut pellolta satalasissa ojaan, kun ei osannut vielä hypätä yli. Ojasta se nousi silloin pää kallellaan piipaten.. 

Ihan pari kertaa mietin, että nähdäänkö me edes näitä 1 vuotis-synttäreitä... :D Maltan tuskin odottaa seuraavia vuosia ;)


12 viikkoa ja ekat näyttelytreenit


Ekan kerran kakara kävi uimassa :D


Ensimmäinen jälki <3


Ensimmäisessä mätsärissäKaikenkaikkiaan aika tapahtumarikas ensimmäinen vuosi. Soni on tuonut meidän kotiin ja perheeseen eloa, menoa ja meininkiä. Soni on ensimmäisen vuotensa ollut aika kiltti ja mitää suurempia tuhoja se ei ole tehnyt. Yhden Miisan kengän ja Kaapon säärisuojan se on syönyt, muuten se leikkii omilla luillaan ja leluillaan. 

Treenieläimenä Soni koki hurjan kehityksen syksyllä/talvella. Tekniikat hiottiin ensin kuntoon herkuilla, mutta, kun vaihdettiin leluun niin alkoi mielentilat olemaan kohdallaan. Sonista on kasvanut ihan mukiinmenevä tottiseläin ja myös jälkihommat saatii viime kaudella hyvälle mallille.

Paljon on nähty kavereita ja velipoikia.

Soni kävi kaiken jännän ohella myös misseilemässä pentunäyttelyissä, joista viimeinen jäi mieleen, kun kääpiö oli ROP-pentu. Messarista ensimmäinen ja hienoin junnusaavutus tähänmennessä on EH.

Soni on oikeastaan pentu mun mieleen. Kun vielä saadaan ne ihmismöröt karkoitettua niin se on just eikä melkeen täydellinen <3 
Jo ensimmäisten viikkojen aikana Sonista kasvoi äitinkulta ja sellainen se on edelleen. Ja edelleen olen huiken kiitollinen Tarjalle tästä mahdollisuudesta ja elämäni tilaisuudesta, Soni on huikea otus <3


PALJON ONNEA MUN PIENELLE SUPER-MIEHELLE EKANA SYNTTÄRINÄ <3

SONI-RAKAS TÄNÄÄN 1v <38 kommenttia:

 1. Oih ihana postaus! Kaikkee se on kyl kerinny tekemään omg.. :D onnittelut Sonille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tarkemmin, kun aloin miettimään ni onhan tässä ehditty :'D ja Soni kiittää onnitteluista <3

   Poista
 2. Ihana postaus, onnittelut ihanalle Sonille! :)

  VastaaPoista

kommentoi..