sunnuntai 20. joulukuuta 2015

18. Blogit joita seuraamme

Nyt on aika listata blogit joita me seuraamme! Mistä saamme mm. ideoita postauksiin ja treeneihin. Muiden blogien lukeminen välillä avartaa omaa maailmaa paljonkin ja saa pohtimaan asioita vähän muustakin kuin vain omasta näkökulmasta. Välillä on myös kiva lukea ihan vaan muidenkin kuulumisia ja jos ei muuta niin tsekkailla kivoja kuvia ;). Jokaiseen blogiin on suora linkki ja blogeista poimitut pienehköt esittelyt ovat linkin alla! "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön sekä beauceron-juniorin tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia kirjoitettuna rennolla otteella ja maustettuna kivoilla kuvilla!""Moi sä oot aika ihana *kellahtaa selälleen*

Näin toivotamme teidät tervetulleeksi yhden viisaan nelivuotiaan, murkkuteinin, ja muuten vain onnellisen tietämättömän juniorin arkeen. Joskus se saattaa hymyilyttää ja joskus järkyttää."Tästä blogista ei varsinaista esittelyä löytynyt. Blogissa seikkailee 4 belgianpaimenkoiraa, hieman eri muunnoksia ja eri linjaa kuin omani. Tuttuni koiria ja juttuja mm. kasvattajan näkökulmasta. Pitää sisällään ihan arkisia juttuja ja myös treeneistä ja näyttelyistä ja tietysti välillä myös kisa/koe juttujakin ;)"Loyal Companion -blogi käsittelee pääsääntöisesti sekarotuisen Nellen harrastuksia sekä arkea. Blogissa myös 22-vuotiaan omistajan arjesta sekä lisähöystönä kissanpäiviä viettävien Lucianin ja Fiian piruiluja.

Blogissa pyrin käsittelemään mahdollisimman monia eri aiheita, mielipiteitä, arkijuttuja sekä harrastuspostauksia. Tämän hetkinen harrastus on agility, canicross sekä temppujen opettelu."Tunnetta ja Tahtoa blogissa seikkailee sekarotuinen Heta ja pk-collie Frini. Blogissa juttuja mm. Agilitysta, rally-tokosta ja tyypit kiertävät paljon myös mätsäreitä! Vielä itsellenikin uusi tuttavuus, jonka olen bongannut Faunatar-bloggaajien joukosta! :)Janniinan blogi, jossa seikkailevat ystävämme belgialaiset Varma ja Vimma ja myös russeli Cici. Janniinan blogi on melko painottunut treenipohdintoihin, mutta mukaan mahtuu juttuja kisoista/kokeista ja paljon muustakin!Tässä blogissa pääsee seuraamaan Sannin ja hänen nahkacollieiden Lolan ja Siskon menoa :)Kennel Fast'n Strongin blogissa pääsee lukemaan juttuja bpk groenendaelista Frigistä ja rottweiler Rivosta. Blogissa treenijuttuja ja myös ajatuksia alkavan kasvattajan näkökulmista ja tavoitteista :)


Tulihan niitä sitten jonkun verran! Tässä siis blogit joita aktiivisimmin seurailen. Tosiaan koiria ja rotuja on laidasta laitaan ja ihan arkisista asioista ja tavaroiden testailuista ja suositteluista juttja riittää aina vaihtelevasti myös treeneistä ja kokeista. Aika laaja valikoima jo näistä siis :) Käykää tsekkaamassa!

-Sara ja Hurjapäät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..