tiistai 15. joulukuuta 2015

15. Hihnan toisessa päässä

Kysyin ennen joulukalenteria, että ketä kiinnostaa lukea enemmän tästä hihnojen toisessa päässä heiluvasta koiranaisesta. No nyt paloja minusta. :) En halunnut tästä sellaista "22-vuotias koiranainen Kotkasta..." ei. Liian virallista. Jos jollain on kysyttävää niin saa toki kysyä vielä tämän jälkeen!


Rakastan muistella asioita. Muistot ovat tärkeitä. Nyttekin rakastan muistella esim. viime kesänä tapahtuneita asioita, kuten erkkaria :D se oli huikea reissu <3


Taidan rakastaa pitkää tukkaa vähän liiaksikin. Päässäni ovat nimittäin hiuspidennykset, koska oma tukkani "ei riitä" :D 


Huolehdin välillä ihan liikaa. 


Toisinaan yksin oleminen on todella terapeuttista. Vaikka mulla on paljon ystäviä ja rakastan myös yhdessä oloa ihmisten kanssa, niin välillä on ihanaa olla vaan täydessä hiljaisuudessa.


Niin. Perheen mustalammas siinä mielessä, että omistan tautoinnin, lävistyksiä ja olen mm. polttanut tupakkaa. Kaikista valinnoista en ole ylpeä, mutta teen mitä haluan pätee myös parempiinkin asioihin mm. koiraharrastukseen ;)


Automatkat! Oi että rakastan automatkoja :D silloin kun mun ei tarvitse ajaa..


Suklaa, niin vaikeaa olla ilman <3


Olen syntynyt vuonna 1993.


Mulla on kolme siskoa ja yksi veli. Vaikka 3 heistä on "vain puolikkaita" niin kaikki ovat mulle ihan täysiä siskoja ja veljiä ja yhtä rakkaita kaikki <3


Ollaan Antin kanssa seurusteltu kohta 3 vuotta. 


Olen blondi. Ainakin tällä hetkellä. Olen ihminen joka kärsii ikuisesta hiuskriisistä :D olinhan vielä juhannuksena kuitenkin ihan musta pää. On ihme, että olen näinkin kauan viihtynyt tässä värissä. Seuraavaksi punainen? ;) Hiukset eivät ole ainoa kriisin aihe, välillä vihaan sitä joka peilistä kurkkaa..


Olen haaveilija, viihdyn paljon pilvilinnoissa ja suunnitellen kaikkea. 


Syksy on aina jotenkin kuin uusi aikakausi. Rakastan syksyä. Luonto on mun mielestä kauneimmillaan syksyllä :) Syksyinen metsä on ihana. 


Olen huumorintajuinen ja välillä meillä kavereiden kesken on melko mustaakin huumoria. Mua ei ehkä aina kannata ottaa vakavasti :D


Olen koiranomistaja ylpeä siitä. Mun lauma on mun elämä. 


En ole siisteysintoilija ja sekös äiskää joskus ärsytti ja paljon. :D Edelleenkin kaikki on vähän sinne ja tonne. Mutta välillä iskee myös siivousvimma ;)


Ruoka on hyvää ja syöminen kivaa. Voisin vaan syödä koko ajan :D ja roskaruoka on yksi paha arkkiviholliseni.


Mä uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Että kaikella on joku merkitys.


Stressaan mm. kaikkea. Stressaan näyttelyitä, sitä mitä muut ajattelevat, koirien leikkauksia, uutta työpaikkaa, joulua, kevättä.. kaikkea. Yleensä kuitenkin turhaan ja kun stressi helpottaa niin iskee kamala päänsärky. Olen oikea stressipesäke. 


Vihaan aikaisia aamuja. En ole sitten yhtään aamuihminen. Aamuvuorot = kooma. 


Mulla on ehkä maailman huonoin muisti. Oikeesti. Otan roskikset ja vien ne eteiseen odottamaan, että vien ne lähtiessäni. Ne ovat usein myös siinä kun tulen tai sitten ne pääsevät jopa autoon asti, mutta huomaan sitten ajellessani, että autossa haisee ihan kamalalle :D mä en ihan oikeesti muista asioita nenääni pitemmälle.


Halaukset yleensä helpottaa. Oli tilanne mikä hyvänsä. Joko koirien halaaminen tai se, että Antti halaa mua. Se on yleensä apu kriisissä kuin kriisissä. Saatan jopa karjaista Antille kotona yht'äkkiä, että tarvitsen halauksen :D


En ihan aina kuitenkaan, mutta aikalailla elän fiilispohjalta. Äsken sanoin että stressaan kaikkea ja nyt sanon, että elämästä ei pitäisi ottaa turhaa stressiä, asiat yleensä hoituvat :D voisinko ottaa itse opiksi tuosta äskeisestä?


Nauraminen on ihanaa. Välillä se tosin lähtee ihan lapasesta eikä siitä meinaa tulla loppua :D tästä voidaankin päätellä paljon..


Olen innostunut valokuvaamisesta. Oikeastaan otan aina kuvia. :D Jos ei kameraa ole mukana, niin puhelin käy ihan yhtä hyvin. Rakastan kuvia, kuvat tekevät muistot. Ei ole olemassa facepäivitystä ilman kuvia. 


Parasta minussa on se, että olen se kuka olen, enkä mitään muuta. Miksi esittää muille muuta kuin on? Jos ei hyväksy mua tälläisenä, niin olkoon ilman :D aitous kunniaan.


Nautin elämän pienistä asioista. Halauksesta, koti-illoista, auringonsäteistä, hyvästä lenkistä ja mistä nyt milloinkin. 


Suurin tavoite elämässä, on olla onnellinen. Tällä hetkellä voin ainakin sanoa olevani onnellinen. Kiitos Antille ja Hurjapäille <3

Ja sellainen olen minä. -Sara

4 kommenttia:

 1. Eikää, vitsit miten paljon samoja piirteitä! :-D Oikeastaan vain pari kohtaa oli eri..

  Oli muuten kivasti toteutettu postaus - ne sellaset "olen heljä, opiskelen sitä, harrastan tätä..." -postaukset on tälläisiin verrattuna niin paljon tylsempiä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meinasin kanssa aluksi kirjoittaa noin, mut ei siitä tullu mitää :D ei vaan yksinkertasesti! Mut huhhuh, hyvä että oli ideana kiva ja toteutus ok :D stressasin jopa tätäkin ;)

   Poista
 2. Kiva postaus ja olis voinut tulla myös minun näppäimistöltä samoin tekstein :D
  Soppiiko kysyä että millaisessa paikassa oot töissä? Itse valmistuin lh:ksi keväällä ja tarjolla on vain kotihoitoa Oulun alueella. Tällä hetkellä oonkin kaupan kassalla.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva että samanlaisia ihmisiä löytyy lukijoistakin ;) Mä olen nyt viimisimmäksi ollut töissä Pyhtäällä sellasessa palveluasumisyksikössä hoitamassa vanhuksia :)

   Poista

kommentoi..