maanantai 25. elokuuta 2014

Heihei mitä kuuluu?

Nyt kun arki on normalisoitunut meille ja syksy ja sen mukana treenit ovat tulleet kuvioihin niin varmasti luettavaa löytyy!! 

Mulla on ollut mielessä aiheita varmaan sata, mutta kun en a) päivisin ehdi, b) iltaisin enää jaksa - niitä tänne kirjoitella niin nyt taas itseäni niskasta kiinni...

Treeneistä lisää erikseen, ettei tule liian sekavaa selitystä.. 

Tosiaan kaverini rottis-tyttö Hissu oli meillä viikon opettamassa meitä lisää... Ensiksikin ollaan ihan varmoja että meille EI tule rottweileriä :D EIKÄ kolmatta koiraa myöskään nyt hetkeen ainakaan. Olkoon sitten kuumotukset ja himot kuinka kovia ja olkoon mitä vaan hienoja yhdistelmiä! 

Hissun käynnissä oli kuitenkin paljon positiivista. Opin omista koiristani taas lisää uusia asioita. Mitä?

Vasco: vaikka ei tule kaikkien kanssa toimeen niin sietää aika paljon (okei tän mä tiesin jo, mutta kuitenkin). Vasco on koira, joka ei tykkää todellakaan kaikista, mutta se ei tarkoita etteikö silti voisi mun mieliksi yrittää sietää jotakin (esim. nyt Hissua ne 7 päivää). 

Furi: pitää monista, suhteellisen alistuva ja OMAN ARVONSA TUNTEVA!? Furi, joka on kaikkien kaveri väläytteli Hissulle hammasrivistöään ja puolusteli omia juttujaan.. ja kuinka paljon mun arvo sen silmissä kasvoi?? Iso tyttö <3 

Kaiken kaikkiaan Vasco ja Furi on herkkiä ja pehmeitä. Niille oli aika kova pala jakaa mun huomio vielä kolmannen koiran kanssa. Mutta kun, Hissu meiltä lähti, niin kuinka vapautuneita omat olikaan? Ja miten kiinni ne on nyt olleet minussa puolen viikon ajan.. :)

Nyt lopetetaan tylsät lätinät ja vaihdetaan treeni-juttuihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..