sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kotkan Ruusu KV

Tänä viikonloppuna 14-15.6. on ollut Kotkassa koiraista tunnelmaa! Sain nauttia näyttelyhumusta hyvässä seurassa <3 olen nuorempana käynyt aina kavereideni kanssa kyseisessä näyttelyssä koiria ihastelemassa. 

Tänä vuonna näyttely pidettiin ekaa kertaa Katariinanniemessä eli Katariinan meripuistossa. Paikka on oikeesti älyttömän kaunis ja viihtyisä. Ainut minuus oli tuulinen ja pilvinen sää. Aurinko näyttäytyi hyvin hetkellisesti välillä. Koirien kannalta tosin mukavempi. Onneksi ei kuitenkaan satanut! 

Käytiin siis eilen istumassa belgikehän laidalla. Antti, Essi ja Furi mukana! Gronttujen kehässä oli paljon tuttuja. Sisu, Kaje ja Frigi!Netan Jet Black Fiji "Frigi" AVO ERI AVK1, ei sa:ta, koska lyhyt häntä. MITÄ. kuvan ottanut Anne Soukka.


Emmin HeW-13 HejW-13 PMJV-13 JV-13 Tendance Dynamis "Sisu" räjäytti koko potin NUO ERI NUK1 sa PU1 SERT CACIB ROP ja vielä RYP3!! Onnea paljon vielä Emmille :) <3


Siljan AD Tendance Cayenne "Kaje" AVO ERI2  sa

Sitten jatkettiin tervujen kehillä. Paikalle oli saapuneet vielä Jaana miehensä ja Vikin kanssa ja Rannat Oprin kanssa! Tuisku-porukka siis kasassa taas :) 


Vikin ja Furin mielipide näyttelytouhusta oli melko selkeä :D


esitin itse Mustantuiskun Whitney "Vikin" tuloksella JUN ERI JUK3


Mustantuiskun Windfall "Opri" JUN ERI JUK2 


totiset siskokset. Furi näyttää Opriin ja Vikiin verrattuna ihan joltain adoptiolapselta :D 

Iso kiitos hyvästä seurasta kaikille <3 ensi vuotta jo odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi..